Observatorie Terrasse 18
    bydelen - bygget - leilighet - felles - historie

Leilighetene

Generelt
Leilighetene har ektra takhøyde, 10-15cm mer enn vanlig standard, for å få en god romfølelse.
Soverommene er i stor utstrekning utstyrt med franske balkonger hvor vinduene har dreie og vippe funksjon, som sikrer gode luftemuligheter uten direkte trekk. Leilighetene er utstyrt med 2 telefon-/internettkontakter, samt 2 antenne-uttak i stuen og hovedsoverom for satellitt-TV, norske kanaler og FM radio. Det er mulighet for abonnementskanaler via satellitt-TV.

Ventilasjon
Hver leilighet er utstyrt med sitt eget ventilasjonsanlegg, luft trekkes inn gjennom ventil i vegg og ut gjennom badet med egen kanal til friluft på taket. Dette for å hindre støy og lukt tilbakeslag fra naboleiligheter.

Badet
Badet er flislagt med grå gulvfliser og hvite veggfliser med integrert speil. Stort sett buet dusjkabinett med glassvegger og sokkelvask. Vaskemaskinen er av kondenstypen som kan vaske tøyet helt tørt.

Kjøkkenet
Kjøkkenet er hvitt(blank epoxy) med ektra høye overskap, grå benkeplate med aluminiumskant og sorte veggfliser. Det er utstyrt med kjøl/frys, komfyr, komfyrtopp og oppvaskmaskin. Kjøkkenet er gjennomgående i U-Form med anretningsseksjon som avgrensning mot stuen.